Bloemenwinkel Zoetermeer

Bloemist Zoetermeer is jouw online bloemenwinkel Zoetermeer. In onze webshop bestel je makkelijk een boeket naar keuze die door onze eigen mensen vervolgens voordelig en snel in Zoetermeer worden bezorgd.

Bestel je voor 13:00 uur? Dan staat onze bezorger dezelfde dag nog bij je op de stoep*. Ongeacht of je nu bloemen wilt laten bezorgen bij een bedrijf voor een jubileum of feest, bloemen nodig hebt bij een sportvereniging of bij iemand persoonlijk aan huis.

Dat is nog eens gemakkelijk! Je kunt daarbij kiezen uit onze online boeketten bekijk onze collectie en laat je verrassen!

*uitgezonderd zondag en maandag


Als bloemist MetBloemen.nl zijn we al heel wat jaren gevestigd in Zoeterwoude. Al sinds 1994.

De afgelopen jaren kregen we steeds meer klanten uit Zoetermeer die bij hun eerste bezoek aan onze bloemenwinkel altijd verbaasd reageerde op onze zeer royale bloemenwand deze wordt dagelijks uitbundig en royaal gevuld met bijzondere bloemen. Meestal kwam dan ook de vraag “kunnen jullie geen bloemenwinkel in Zoetermeer beginnen” want dit missen we écht in Zoetermeer.

Een 2e fysieke bloemenwinkel is niet gemakkelijk als je met een beperkt team werkt, om toch een oplossing te bieden hebben wij deze website met webshop geopend op deze wijze kunnen wij u toch het gevoel geven dat u lokaal vanuit huis bij ons shopt. We bezorgen bloemen in Zoetermeer, Stompwijk, Benthuizen en Zoeterwoude.

Een groot voordeel is dat wij echt een dorpse bloemenwinkel zijn dus we doen net dat stapje extra 😉 Met andere woorden we zijn De Bloemist voor de bezorging van uw bloemengroet in Zoetermeer.

Bloemenwinkel Zoetermeer, bloemen winkel Zoetermeer, Bloemenwinkel Noordhove, Bloemenwinkel Oosterheem, Bloemenwinkel Rokkeveen.

%d bloggers liken dit: